Tulosta tämä sivu
perjantai, 05 tammikuu 2018 07:29

Koskinen vaihtaa luokkaa

Waltteri Koskinen jatkaa kaudella 2018 keravalaisessa SE-Teamissa. Viisi kautta motocrossin MX2-luokassa ajanut 23-vuotias raumalainen vaihtaa nyt luokkaa, ja ajaa Honda CRF450-pyörällä.

- Kävin syksyllä ajamassa neljäpuolikasta, ja se tuntui oikein hyvältä. Nyt tekee mieli selvittää sopisiko isompi pyörä paremmin ajotyyliini. Olen kokeillut uutta pyörää vasta kerran, mutta tulevana viikonloppuna pääsen ajamaan sillä enemmän, kun treenaamme tiimiläisten kanssa Virossa hallissa, Koskinen kertoo.

Fysiikkatreenit ovat jo käynnissä toden teolla. Waltterin veli, kunto-ohjaaja Jere Koskinen on luvannut huolehtia, että kahvakuulia nostellaan siihen tahtiin, että voimaa löytyy isomman pyörän käsittelyyn.

SE-Teamin vetäjä Santeri Enjala on todella tyytyväinen Koskisen päätökseen.

- Olen erittäin iloinen, että yhteistyö Koskisen kanssa jatkuu. Wade tekee todella paljon töitä menestymisen eteen. Näimme hänet jo viime kaudella podiumilla, mutta muutama pieni epäonnistuminen pudotti hänet SM-mitaleilta. Toivon, että ensi kaudella kaikki menee nappiin, ja Koskinen saa näyttää mihin todella pystyy.