Tulosta tämä sivu
perjantai, 15 touko 2020 06:37

Kunto24 energia- ja palautumisjuoma

Kunto24 energia- ja palautumisjuoma 600 g 

KUNTO24 URHEILUJUOMA TOIMII SEKÄ URHEILUSUORITUKSEN, ETTÄ PALAUTUMISEN AIKANA

Kunto24 on huippu-urheilijoiden sekä ravintoalan ammattilaisten yhdessä kehittämä urheilujuoma. Se kehitettiin urheilijoiden toiveesta urheilijoiden tarpeisiin: Kunto24 on ainut markkinoilla oleva juoma, joka toimii erinomaisesti niin urheilusuorituksen alussa, että sen aikana – kuin palautumisen yhteydessä. Urheilijoilla ei ole käytännössä tarvetta usealle eri juomalle, vaan toimiva tuote saadaan tarjottua yhdessä juomassa.

KÄYTÄ SUORITUKSEN AIKANA JA SEN JÄLKEEN

Kunto24 -juoman vaikutus perustuu hydrolysoituun heraproteiiniin sekä L-glutamiiniin, jotka antavat energiaa niin suorituksen aikana kuin palautumisen yhteydessä.

 
KESTÄVYYTTÄ SUORITUKSEEN

Kovassa rasituksessa elimistön energian- ja lämmöntuotto on kiihkeää. Hikoilussa menetetään aina suoloja sekä energiantuotannossa B-vitamiineja.
Juoman korkeat B -vitamiinimäärät varmistavat glukoosin ja lihasglykogeenin hyväksikäytön energiaksi sekä uuden lihasproteiinin muodostuksen.
Hyvin imeytyvät sitraattimuotoiset natrium, kalium, magnesium ja kalsium korvaavat hikoilussa menetettyjä suoloja.
Mineraalien saanti varmistaa tehokkaan lihassupistuksen ilman lihaskramppeja. Samalla natrium parantaa glukoosin käyttöä energiaksi.
Hiilihydraattien ja mineraalien ansiosta vesi imeytyy paremmin elimistöön taaten riittävän nesteytyksen suorituksen aikana.
Vireystaso pysyy hyvänä – ja pystyt keskittymään suoritukseen.

 

ENERGIAA KOVAAN RASITUKSEEN

Valmiin juoman hiilihydraattipitoisuus, 3%, on optimaalinen imeytymiselle.
Pitkä- ja lyhytkestoiset hiilihydraatit, maltodekstriini, glukoosi ja fruktoosi, antavat tasaisesti energiaa ilman väsymistä aiheuttavaa korkeaa verensokeripiikkiä.
Kunto24:n koostumus takaa nopean imeytymisen ja varmistaa, ettei runsas juominen kovassakaan pitkäkestoisessa rasituksessa aiheuta vatsavaivoja.
Neutraali ph tekee juomasta lisäksi hammasystävällisen.
Hiilihydraattien nauttiminen ylläpitää vakaata verensokeritasoa, pidentää lihasglykogeenin käyttöä energiaksi sekä vähentää lihasproteiinien hukkaamista energiaksi:
Jaksat pidempään ja vältät uupumisen.

 

NOPEAAN PALAUTUMISEEN

Raskas fyysinen rasitus aiheuttaa aina lihaksissa lihasproteiinin hajoamista sekä lihassoluissa mikrovaurioita.
Tästä syystä palautuminen suorituksen jälkeen voi olla hidasta, lihakset jäykkinä ja kipeinä, olo tahmea.
Paras keino vähentää rasituksen aikaista lihaskataboliaa on juoda hiilihydraattiseos-hydrolysoitu heraproteiiniyhdistelmää.
Tehokkaan palautumisen kannalta hyvin imeytyvän heraproteiinin sekä L-glutamiinin nauttiminen on välttämätöntä jo suorituksen aikana, eikä vasta sen jälkeen, ja näin seuraavan harjoituksen toteuttaminen on tehokkaampaa.
Kokeile niin huomaat eron!
 

Purkista saa 15 litraa valmista juomaa.